Τρίτη, 26 Μαΐου 2015

Τι διεκδικούν οι Έλληνες Εθνικοί
Εμείς οι Έλληνες Εθνικοί διεκδικούμεΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΩΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Δηλαδή το δικαίωμα να υπάρχουμε και να ζούμε σύμφωνα με τα προγονικά μας ήθη, δικαίωμα που στην παρούσα κοινωνία είναι όχι μόνο υπαρκτό αλλά και εγγυημένο σε όσους ακολουθούν άλλα ήθη (λ.χ. ιουδαϊκό, χριστιανικό, μωαμεθανικό).
Το δικαίωμα στην πατρογονική διαδικασία ονοματοθεσίας, το δικαίωμα σε καθαρά ελληνότροπη εκπαίδευση αντί της σημερινής συμφυρματικής αποκοιμιστικής και καταστροφικής για τη συγκροτημένη σκέψη, κρίση και φιλομάθεια των μαθητών που δεν προσφέρει στον απόφοιτο του Λυκείου ούτε καν επαρκές λεξιλόγιο για κατανόηση ενός μετρίων απαιτήσεων θεωρητικού κειμένου.
Επίσης το δικαίωμα κάτω από την προστασία του Νόμου στην εθνική μας λατρεία των Ελλήνων Θεών σε όλη την πολυμορφία και μεγαλοπρέπειά της, καθώς και το δικαίωμα σε ελληνικές τελετές ονοματοδοσίας, γάμου και κήδευσης αντί των σημερινών επιβαλλόμενων μονοθεϊστικών.

Τέλος, διεκδικούμε το δικαίωμα της αξιοπρέπειας στο θάνατο με άνευ όρων νομιμοποίηση της ευθανασίας (όπως ακριβώς ίσχυε τον καιρό των Ελλήνων), καθώς και άμεση εξασφάλιση του δικαιώματος καύσεως του νεκρού σώματος, πρακτική κατ' εξοχήν ελληνική από το 7.000 προ της χριστιανικής χρονολογήσεως, έως την απαγόρευση της εθνικής μας λατρείας τον 4ο αιώνα της τωρινής εποχής.

ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
Διεκδικούμε λοιπόν την εξασφάλιση πλήρους προστασίας των Μουσείων, αρχαιολογικών και ιερών χώρων μας από το σήμερα αδιάφορο ή μη ικανό να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του νεοελληνικό Κράτος. Στην αντίθετη περίπτωση επιφυλασσόμαστε να διεκδικήσουμε μελλοντικά από διεθνή δικαστήρια εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες εθνικοί το δικαίωμα φυλάξεως των προγονικών και ιερών μας τόπων και αντικειμένων, με ειδικό φορέα από ερασιτέχνες πλην όμως ευσεβείς προς την αρχαία κληρονομιά φύλακες, που θα αποζημιώνονται από τις εισπράξεις τις οποίες το τωρινό Κράτος οφείλει να εκχωρήσει, καθώς και από τα κέρδη του λεγόμενου Λαϊκού Λαχείου που πρέπει να επανέλθει στον αρχικό του προορισμό (από το 1874 έως το 1941 αποτελούσε λαχείο "υπέρ των Αρχαιοτήτων").
Επίσης, απαιτούμε την έναρξη, συνέχιση και ολοκλήρωση των ανασκαφών όλων των εντοπισμένων αρχαιολογικών χώρων της πατρίδας μας, ώστε να δειχθεί επιτέλους η αληθινή Ελληνική Ιστορία, τα δε πορίσματα των ανασκαφών να δημοσιεύονται αμέσως ώστε να εμπλουτίζεται με τα νέα στοιχεία και η διδακτέα ύλη των ελληνικών σχολείων που σήμερα είναι πλήρης ανακριβειών και λανθασμένων στοιχείων.
Επιδιώκουμε επίσης την ανύψωση της αισθητικής του ελλαδικού πληθυσμού με υποχρέωση του Κράτους να αναπαράγει σε αντίτυπα γνωστά γλυπτά ή ανάγλυφα αριστουργήματα των Ελλήνων Προγόνων μας, και την τοποθέτησή τους σε δημόσιους χώρους, σχολεία και δημόσια κτίρια. Παράλληλα προτιθέμεθα να χρηματοδοτούμε τη δημιουργία από σύγχρονους γλύπτες, πρωτότυπων αγαλμάτων σπουδαίων μορφών του Ελληνικού Εθνισμού (λ.χ. Δέξιππος, Ιουλιανός, Γεώργιος Γεμιστός-Πλήθων κ.α.) ή Θεών και Ηρώων, και την τοποθέτησή τους επίσης σε περιοχές ιδιαίτερα σχετιζόμενες με έν έκαστο απεικονιζόμενο πρόσωπο ή θεότητα, σε χώρους που θα παράσχουν για αυτό τον λόγο οι ανά τόπους Δήμοι και Κοινότητες.
Διεκδικούμε, τέλος, την καθιέρωση κρατικής οικονομικής ενισχύσεως ερευνών και συγγραφικών εργασιών νεοελλήνων με θέμα την προγονική μας Παράδοση, Ιστορία και Κοσμοαντίληψη.
ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΙ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΑΣ ΤΟΠΩΝ
Διεκδικούμε δηλαδή να ανακηρυχθούν όλοι οι αρχαιολογικοί μας χώροι που εμπεριέχουν προγονικά Ιερά "Ιεροί Τόποι του Έθνους των Ελλήνων", και στο μέτρο του δυνατού να αποκατασταθούν οι Ελληνικοί Ναοί και Βωμοί, ώστε να αποδοθούν ξανά σε λατρευτική χρήση. Υπό αυτή την λογική θα ζητηθεί η άμεση επιστροφή σπουδαίων αρχιτεκτονικών τμημάτων που τώρα φιλοξενούνται σε Μουσεία του εξωτερικού, ή η αποστολή ακριβών αντιγράφων από ανθεκτικά υλικά, για την επανατοποθέτησή τους στο σημείο που τα πρωτοέστησαν οι Έλληνες πρόγονοί μας. Πάσης φύσεως κτίρια που έχουν κτισθεί πάνω σε Ελληνικά Ιερά, θα πρέπει να μεταφέρονται αλλού, ενώ σε χώρους που η καταστροφή είναι τόσο μεγάλη που καθιστά αδύνατη την αρχιτεκτονική τους αποκατάσταση, θα αναγείρεται δίπλα τους μόνον Βωμός και μικρό περίστυλο κτίσμα για τη στέγαση αγάλματος.
Μορφές πάλης
Στην κατεύθυνση της επιτεύξεως των πιο πάνω σκοπών, το Υ.Σ.Ε.Ε. προτίθεται ν' ακολουθήσει τις παρακάτω, πάντοτε νόμιμες και μη βίαιες, μορφές πάλης:
• Συνεχή βομβαρδισμό των ΜΜΕ, των πολιτικών Κομμάτων και κάθε άλλου αρμόδιου φορέα με μηνύματα διαμαρτυρίας, ψηφίσματα ή ακόμη και παραστάσεις, κάθε φορά που παραμελούνται, κακοποιούνται ή προσβάλλονται με οποιονδήποτε τρόπο οι ελληνικές αρχαιότητες, τα προγονικά μας σύμβολα, ή η μνήμη και τα "ειωθότα και νομιζόμενα" των προγόνων μας.
• Συλλογή υπογραφών για ζητήματα υπερασπίσεως του ελληνικού έθους και συχνά σχετικές προσφυγές σε ελλαδικούς και διεθνείς φορείς, οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή δικαστήρια. Για τον λόγο αυτό θα δημιουργηθεί και "τράπεζα" υπογραφών για δυνατότητα πιο άμεσης απαντήσεως σε ζητήματα που αυτή ίσως να απαιτείται.
• Δικαστικούς αγώνες και ασφαλιστικά μέτρα ενάντια σε κάθε συκοφαντία, παραποίηση, γελοιοποίηση ή εμπορευματική εκμετάλλευση των συμβόλων μας, των ιερών μας αντικειμένων ή της μνήμης των προγόνων μας.
• Δημιουργία των οικονομικών και άλλων προϋποθέσεων για μελλοντική ίδρυση και λειτουργία ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού σταθμού για την προβολή της ελληνικής κοσμοαντιλήψεως και του ελληνικού καθημερινού έθους γενικότερα, καθώς και ειδικού ταμείου για ενίσχυση μελών μας που τυχόν θα υποστούν μελλοντικά βλάβες εξ αιτίας των ιδεών τους.
• Συνεχείς προσπάθειες για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αφύπνιση και πληροφόρηση των ανθρώπων, ασχέτως θρησκεύματος που τυχόν τώρα αυτοί ακολουθούν, για την αληθινή φύση των Αρχαίων Θρησκειών, των αρχών και των ιδανικών τους, των Θεών, των Μύθων, των ηθών και συμπεριφορών που αυτές ευαγγελίζονται, καθώς και για τη θεολογία τους και τις ιεροπραξίες τους.
• Ενθάρρυνση και ισχυροποίηση αδελφικών δεσμών και συμπαγούς αλληλεγγύης ανάμεσα στους Εθνικούς αυτής της χώρας, αλλά και σε αλλοδαπούς ανά τον κόσμο Ελληνιστές. Επίσης, συνεργασία με Εθνικούς της Ευρώπης (της Ρωμαϊκής, Κελτικής, Βορειοευρωπαϊκής και Σλαβικής παραδόσεως) καθώς και με οργανώσεις αυτοχθόνων λαών (Ινδιάνοι Αμερικής, Αβοριγίνοι Αυστραλίας κ.λ.π.), για αλληλοπληροφόρηση, διάλογο και κοινές ίσως ενέργειες υπέρ της φυσιολατρευτικής και πολυθεϊστικής κοσμοαντιλήψεως.
• Δημιουργία των οικονομικών και άλλων προϋποθέσεων για ανέγερση των πρώτων σύγχρονων Ναών μας, καθώς και ίδρυση και οργάνωση αυτοθεσμιζόμενων και αυταρκών κοινοτήτων διαρθρωμένων πάνω σε καθαρά Ελληνικά θεσμικά, αισθητικά και χωροταξικά πλαίσια.
Εννέα ζητούμενα για τα οποία υπάρχει, μάχεται και ζητάει την ενεργό συστράτευσή σας το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών:
1. Σαφής ορισμός των χαρακτηριστικών και των συνόρων που ορίζουν την κοινότητά μας ως συγχρόνων Ελλήνων που ακολουθούμε τα εθνικά μας και πάτρια ήθη και νομιζόμενα.
2. Εκφορά ενός εγκύρου και συλλογικού λόγου των Ελλήνων Εθνικών απέναντι στην πολιτεία και κάθε ενδιαφερόμενο ή μη.
3. Περιφρούρηση της κοινότητός μας από προβοκάτορες, ιδιοποιητές και διαστρεβλωτές των ιδεών μας.
4. Απόκτηση των δικών μας κοινών ή λατρευτικών χώρων για τις ανάγκες της κοινότητός μας.
5. Προάσπιση των κοινωνικών, πολιτικών, θρησκευτικών και λοιπών δικαιωμάτων μας, σε συλλογικό επίπεδο ως κοινότητα ή σε ατομικό, ως άτομα, μέσα σε ένα θεσμικό νεοελληνικό περιβάλλον εξαιρετικά εχθρικό για όσα εμείς πρεσβεύουμε κι εκπροσωπούμε.
6. Πολιτισμική αναστροφή της νεοελληνικής κοινωνίας μακριά από τον σκοταδισμό, την απαιδευσία, τη δεισιδαιμονία και την πνευματική μιζέρια που σήμερα την χαρακτηρίζουν.
7. Άσκηση οργανωμένης δράσεως με προοπτική να εξελιχθούμε σύντομα σε ισχυρή ομάδα πιέσεως.
8. Αποτελεσματική υπεράσπιση της ζώσης ή μνημειακής εθνικής μας Παραδόσεως, η οποία σήμερα κακοποιείται η απαξιώνεται στα χέρια του αδιάφορου, αν όχι εχθρικού, νεοελληνικού Κράτους.
9. Να ξανατιμηθούν κατά τα πρέποντα οι Εθνικοί μας Θεοί και οι ψυχές των Προγόνων μας στον τόπο που δικαιωματικά τους ανήκει.
Η υπόθεση της παλινορθώσεως της αληθινής, εθνικής μας Παραδόσεως, Θρησκείας και Τρόπου Ζωής απαιτεί την ψυχή τε και σώματι συστράτευση όλων των Ελλήνων εθνικών. Τολμάμε να παλεύουμε. Τολμάμε και να νικάμε.
Δεν διαπραγματευόμαστε με κανέναν το δικαίωμα να υπάρχουμε.
Τιμή και Μνήμη για Θεούς και Προγόνους.
ΠΗΓΗ =   http://www.theasis.gr/koinonia/art-new/374-%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου