Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Αντικείμενα από τον χαμένο τάφο του Μ. Αλεξάνδρου απεικονίζουν UFO και ερπετοειδής εξωγήινους (VIDEO)




Αντικείμενα από το χαμένο τάφο του Μ. Αλεξάνδρου απεικονίζουν UFO και ερπετοειδής εξωγήινους (VIDEO)

Αυτό το βίντεο γυρίστηκε στο Σικάγο κατά τη Διάσκεψη του Συνδέσμου των Επτά Ηπείρων. Το θέμα της διάλεξης είναι λίγο περισσότερο από ό, τι ο τίτλος του.
Ανοίγει με ένα παραμύθι μεταφοράς και κινείται προς το πρώτο μέρος του προγράμματος, που ασχολείται με τη σύγχρονη Dinosauria. Η παρουσίαση αποκαλύπτει στοιχεία από το χαμένο τάφο του Μ. Αλεξάνδρου,
όπως διαφάνειες από τον τάφο, όπου έχουν ληφθεί από Virginia Hourigan και Harry Hubbard, που έχουν αποκρυπτογραφηθεί και εκτίθενται για το τι πραγματικά απεικονίζουν. Η γραμμή ιστορία αυτής της παρουσίασης χρησιμοποιεί κυρίως στοιχεία που απεικονίζουν σαφώςερπετοειδής εξωγήινους και ΑΤΙΑ....
ένας λόγος που το βίντεο δεν ειναι στο youdupe διότι εκεί με μια εντολή της ελίτ τα κατεβάζουν,άρα βγαίνουν σωστά τα παρακάτω πέρα απο ναζιστικά για την αποβλακωμένη μάζα σύμβολα που ειναι ελληνικά μάλλον ήταν ναζι οι αρχαίοι Ελληνες!
Νεφελίμ στον Τάφο της Αμφίπολης νέα στοιχειά που κρύβουν μόνο τάφος δεν ειναι,(ΒΙΝΤΕΟ)
ΣΟΚ! Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΑΦΟΣ…

έχουμε και εξωγήινους !!! άλλο ένα κρυφό απο την μάζα ως συνωμοσίες blue been και πράσινα άλογα!!! βλέπεις η ελίτ θέλει εξωγήινους για να ελέγχει τους ανθρώπους λες και δεν το κάνει με 1002 άλλους τρόπους!!!
το οτι γελοιοποιούν οτι έχει σχέση με εξωγήινους δεν κάνει εντύπωση στην μάζα! ούτε γιατι δεν βλέπεις τέτοια θέματα σε μεγάλο σελίδες του συστήματος πάρα μόνο περί συνωμοσίες και να μπαλώσουν κατά καιρούς!
τους λογούς που δεν λένε για αυτά ειναι γνωστοί σε σκεπτόμενους ... πέρα στο οτι οι εξωγήινοι έστω ένας είδος όχι άπλα κάνει βόλτες αλλα παίζει ρόλο στην ανθρωπότητα,
για να καταλάβει κάνεις όλο αυτό το θέατρο που παίζουν εδώ και χιλιαδες χρονιά ας πάει στον πάτερα του την μάνα του την γιαγιά του σε ένα μουσουλμάνο η χριστιανό η βουδιστή κτλ , και να τους πει οτι ο θεός που πιστεύει ήταν εξωγήινοι !!!!! και οτι ξέρουν για την ιστορία της ανθρωπότητας ειναι ένα ψέμα!
το μόνο που θα καταφέρει ειναι να τον πουν τρελο στην καλύτερη και του σατανά!!! Εβραίος και του συστήματος!! όλοι οι πιο πάνω λοιπόν ειναι η μάζα που όχι μόνο δεν αντέχει την αλήθεια αλλα δεν τον ενδιαφέρει να ξέρει και την αλήθεια ,,, γιατι αν τον ενδιέφερε θα έψαχνε να την βρει, ελάχιστοι ανάμεσα στο πλήθος ξεχωρίζουν , το πρόβλημα ειναι οτι μαζί με την μάζα την πληρώνουν όλοι παντού και πάντα, Όποιος ελέγχει τις ιδέες, ελέγχει τις κοινωνίες. Όποιος υλοποιεί ιδέες, ελέγχει τα πάντα. (ΑΛΗΘΕΙΑ Η TV ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ? ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ . ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΙΤ ΕΣΑΣ! ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ!!!!) σε αυτό το blog τα λέμε οπως ειναι όχι οπως βολεύει, χωρίς φόβο μην χάσεις πιστούς πάσης φύσεως (=ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΑΝ)!!!!!!,αν το έκαναν όλες οι σελίδες αυτό οι Ελληνες δεν θα είχαν τον ύπνο του δίκαιου! πήξαμε στους σωτήρες και τους ταχα ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ Η ΧΩΡΑ,,,ο ίδιος ο λαός βγάζει και υιοθετεί οτι του πασάρουν, στην τάχα δημοκρατική χωρα!και μετα γκρινιάζει Ο άλλος γύρισε όλες της θρησκείες! αύριο που θα σας πασάρουν το ισλάμ να δω τι θα λέτε! ,τα κόμματα που οι ίδιοι βγάζετε! άλλαξαν τα βιβλία κτλ και δεν μιλάει κανένα κόμμα


ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ,!!! ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ! ΚΡΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ ΘΕΟΥΣ! ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ! ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΛΑΟ ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΖΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΗΝ ΦΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ!!!!!!ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ? 
http://vimeo.com/28693930#


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου