Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΙΣΩ ΑΟΠ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


Σε κάποια στιγμή ένα αντικείμενο σε μέγεθος που θα μπορούσε να είναι και ολόκληρος πλανήτης, φαίνεται να είναι συνδεδεμένος με τον ήλιο σαν να ανεφοδιάζετε με ενέργεια!
Το βίντεο αυτό έχει προκαλέσει παροξυσμό σε ειδικούς και μη που το έχουν παρακολουθήσει και προσπαθούν να βρουν απαντήσεις.
Στις 7/7/2013 η Νάσα εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση:


Πριν από 2 μέρες πήραμε φωτογραφίες από το διαστημόπλοιο Rts-445-8 που απεικονίζουν έναν Εξωπλανήτη (πλανήτη που δεν έχει ανακαλυφθεί και μπορεί να φιλοξενεί ζωή) πίσω από το Ηλιακό στεφάνι.
Μετά από αναλύσεις των φασμάτων που εκπέμπει ο πλανήτης αυτός (ονομάστηκε Πλανήτης Χ) διαπιστώσαμε ότι αποτελείται ακριβώς από τα ίδια στοιχεία που αποτελείτε και η Γή.
Η απόσταση του από τον Ήλιο μετρήθηκε στα 150 εκατομμύρια χιλιόμετρα, ΑΚΡΙΒΩΣ όσο και η απόσταση Γής και ήλιου με αποτέλεσμα να έχει ακριβώς ίδια τροχιά με την Γή. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν καταφέραμε να τον “δούμε” μέχρι σήμερα.
Πρόκειται για έναν “δίδυμο πλανήτη” της γης. Στο βίντεο που λάβαμε από το διαστημόπλοιο Rts-445-8 φαίνεται ξεκάθαρα μια μηχανική κατασκευή στον νότιο πλανητικό πόλο η οποία συνδέει μέσω ακτίνων λέιζερ τον Πλανήτη Χ με τον Ήλιο. Οι εικασίες μας είναι ότι έτσι τον τροφοδοτεί με ενέργεια.
Αυτό αν αποδειχθεί, αποτελεί αδιάσειστο στοιχείο ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν. Υπάρχει εξωγήινη ζωή πολύ πιο κοντά μας από ότι πιστεύαμε!

http://hellaspress-angel.blogspot.gr/Σχόλια/παρατηρήσεις σελίδας:
Πρώτον, Εξωπλανήτης δεν είναι αυτό που λέει το άρθρο. Εξωπλανήτης είναι κάθε πλανήτης που δεν ανήκει στο δικό μας Ηλιακό Σύστημα.
Δεύτερον, το θέμα της ύπαρξης «αδερφού» πλανήτη της Γης στο ηλιακό μας σύστημα, με ζωή και με την ίδια φορά, μας γνωστοποιήθηκε από την Γεώργιο Γκιόλβα, όταν μας άφησε την ιστορική εκείνη, συλλεκτική του συνέντευξη, την άνοιξη του 2003. Δείτε το απόσπασμα.
Ολόκληρο το βίντεο εδώ.
ΠΗΓΗ http://enneaetifotos.blogspot.gr/2013/08/blog-post_9.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου