Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

Φυσικό χυμό από μανιτάρια που ντοπάρει νόμιμα αθλητές κι εργάτες ανακάλυψε η Βόρεια Κορέα – Το νέο υπερόπλο του Kim Jung-un

ku-xlarge
Επτασφράγιστο μυστικό αποτελεί για τα κυβερνητικά επιστημονικά εργαστήρια της Βόρειας Κορέας η φόρμουλα ενός νέου και απίστευτου, όπως έχει αποδειχθεί, απολύτως φυσικού χυμού που λειτουργεί ως το καλύτερο αθλητικό τονωτικό που έχει παρασκευαστεί ποτέ στον κόσμο.
Το μόνο που μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό είναι ότι το εν λόγω τονωτικό ρόφημα έχει ως
βάση κάποιο συγκεκριμένο τύπο μανιταριού, χωρίς ωστόσο να έχει αναφερθεί, ούτε για ποιο είδος μήκυτα πρόκειται, ούτε και πολύ περισσότερο, για την μετέπειτα επεξεργασία του.
Από το κρατικό πρακτορείο της μυστικοπαθούς κυβέρνησης της χώρας ανακοινώθηκε πως…
“η Βόρεια Κορέα έχει καταφέρει να αναπτύξει μια ποικιλία μανιταριού του οποίου ο χυμός έχει πρωτοφανείς φυσικές ιδιότητες που βοηθούν τους αθλητές να ανακάμψουν από την κόπωση της σωματικής άσκησης”.
Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της μυστικοπαθής έθνους ανακοίνωσε ότι ανάμεσα σε μια σειρά από νέες εφευρέσεις η χώρα έχει αναπτύξει είναι ένα μανιτάρι ποτό το οποίο είναι « πολύ αποτελεσματικό » για να βοηθήσει τους αθλητές να ανακάμψει από την άσκηση.
Αξίζει να σημειωθεί πως γενικά, τα μανιτάρια αποτελούν επί πολλά χρόνια αντικείμενο ιδιαίτερου επιστημονικού ενδιαφέροντος του δικτατορικού καθεστώτος του Kim Jung – un, ο οποίος έχει βάλει σκοπό να μετατρέψει την χώρα του σε πρώτη μανιταροπαραγωγό χώρα του πλανήτη.
Δημοσιεύθηκε: 01/06/2014 00:08 από Υπαλληλάκος
πηγή :  http://www.makeleio.gr/?p=102021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου