Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ερμής Τρισμέγιστος – Προφητεία για την Πτώση του Πολιτισμού

http://i.stpl.gr/image.ashx?m=Fit&f=L2ZpbGVzLzEvbmV3X2ltYWdlcy8yMDEzLTAxLTA1LzI1ODQvMTI2OTEzOTguanBn&t=634929900463232790&w=300&h=204
                                                  ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ
  Προφητεία την πτώση του πολιτισμού (9.000 π.χ.)
 Δεν ξέρεις Ασκληπιέ ότι η Αίγυπτος είναι η χώρα στην οποία διαβιβάζονται οι ενέργειες των ουρανίων δυνάμεων, ότι η γη μας είναι ο ναός του Κόσμου;
 Επειδή όμως οι σοφοί άνθρωποι πρέπει να ξεύρουν κάτι για ότι πρόκεται να συμβεί στο μέλλον, πρέπει να ξέρεις ότι θα έλθει ο καιρός που θα αποδειχθεί ότι μάταια οι Αιγύπτιοι τίμησαν τους Θεούς των ευσεβώς.
 Οι Θεοί της θα εγκαταλείψουν την γη, θα ξαναγυρίσουν στους ουρανούς. Θα φύγουν από

την Αίγυπτο. Η χώρα μας που υπήρξε η έδρα των Αγίων Λειτουργίων, θα μείνει χήρα από τους Θεούς της. Ξένοι λαοί θα πλημμυρίσουν την χώρα μας. Τα θρησκευτικά μας έθιμα θα εκλείψουν, και θα θεσπισθούν νέοι νόμοι που θα απαγορεύσουν τα θρησκευτικά μας έθιμα, την λατρεία προς τους Θεούς μας.

 Η αγιοτάτη γη μας, η πατρίδα των βωμών μας θα σκεπασθεί από τάφους. Από νεκρούς. Η Ιστορία της Αιγύπτου θα γίνει ένας Θρύλος, ούτε και οι Αιγύπτιοι θα την πιστεύουν και από αυτήν δεν θα μείνει τίποτα άλλο, εκτός από πέτρες που θα διηγούνται τα ιερά της κατορθώματα.
 Οι Σκύθες ή οι Ινδοί, ή κάποιοι άλλοι όμοιοι των βάρβαροι, γείτονες μας, θα εγκατασταθούν στην Αίγυπτο. Έτσι χωρίς τους Θεούς της και του δικούς της ανθρώπους η Αίγυπτος θα γίνει μια έρημος.
 Γι΄αυτό θα δεηθώ στον ποταμό μας Νείλο και θα του εμπιστευθώ αυτό που θα ακολουθήσει στο μέλλον. Κύματα αίματος θα πλυμμυρίσουν τις όχθες του. Τα νερά θα μολυνθούν από τα αίματα των νεκρών. Κανείς δεν θα μπορέσει να αναγνωρίσει τους κατοίκους της ως Αιγυπτίους, γιατί θα μιλούν ξένη γλώσσα, γιατί θα είναι άτομα ξένης φυλής.
 (Ο Ασκληπιός ακούοντας τα λόγια αυτά του Ερμή, κλαίει)
 ΕΡΜΗΣ Στον Ασκληπιό:
 Μην κλαίς Ασκληπιέ, γιατί πρόκειται να ακούσεις χειρότερα πράγματα. Γιατί τον καιρό εκείνο οι άνθρωποι κουρασμένοι από την ζωή θα παύσουν να βλέπουν τον κόσμο σαν αντικείμενο θαυμασμού. Το σύμπαν θα παύσουν να το αγαπούν.
 Τότε θα προτιμά ο κόσμος το σκοτάδι από το φως, ο δε θάνατος θα τους είναι προτιμότερος από την ζωή.
 Κανείς δεν θα σηκώσει το βλέμμα του προς τον ουρανό, ο ευσεβής άνθρωπος θα θεωρηθεί χαζός, ο δε ασεβής σοφός, ο εγκληματίας ως καλός άνθρωπος.
 Οι διδασκαλίες για την αθανασία και την ψυχή θα τύχουν της ειρωνείας των και η θρησκεία θα θεωρηθεί ως έγκλημα. Θα συνταχθούν νέοι νόμοι…
 Οι κακοποιοί θα σπρώχνουν τους ανθρώπους στις ληστείες, στους πολέμους, και στις απάτες. Τότε η γη θα χάσει την ισορροπία της. Ο Ουρανός δεν θα φωτίζεται από τα άστρα (λόγω των νεφών που θα σκεπάζουν την ατμόσφαιρα της γης) κάθε τίμια φωνή θα σιωπήσει, οι καρποί της γης θα σαπίζουν, η γη θα παύσει να είναι γόνιμη και οι αναθυμιάσεις θα μολύνουν την ατμόσφαιρα της γης.
 Αυτό, Ασκληπιέ θα είναι το γήρας του κόσμου, η ασέβεια, η αταξία, η σύγχυση των αξιών.
 Και όταν όλα αυτά θα συμβούν, τότε ο Κύριος Πατέρας ο πρώτος Θεός, ο δημιουργός του δευτέρου Θεού, του Κόσμου, θα επαναφέρει τον κόσμο στο δρόμο του για να βάλλει τέρμα στην πλάνη και στην διαφθορά, με κατακλυσμούς, με το πυρ, και με τις αρρώστιες που θα στείλει στην γη.
 Κατόπιν ο θεός θα επαναφέρει τον κόσμο στην πρώτη ομορφιά του. Τότε ο Θεός θα δοξάζεται και οι άνθρωποι θα ζουν στο εξής με ευλογίες και ύμνους.
 Αυτή η αναγέννηση του κόσμου, θα γίνει σε χρόνο που θα ορισθεί από τη θέληση του αιωνίου, άναρχου θεού.
 (Από το βιβλίο , Ερμής ο Τρισμέγιστος, ο ιδρυτής της θρησκείας του Μονοθεϊσμού 9.000 π.χ, του κυρίου Παντελή Κ. Ιωαννίδη, Ιστορικού – Συγγραφέα, εκδόσεις ΔΙΟΝ)

Σχόλια Κ.Κ.
Ο Ερμής μιλάει εδώ για το μέλλον, ένα μέλλον όπου επαληθεύτηκε με ακρίβεια.
Η Αίγυπτος πια κατοικείται από Μουσουλμάνους, τα έθιμα της έχουν εκλείψει, είναι μια χώρα Νεκρών και Τάφων.
Αλλά στην συνέχεια διαβάζουμε ακόμα πιο ενδιαφέροντα πράγματα. Μιλάει για τον ξεπεσμό και εκφυλισμό των ανθρώπων, μια εποχή όπου οι απατεώνες θα θεωρούνται έξυπνοι, αυτοί που καταχράζονται εναντίον της ανθρωπότητας θα τιμούνται, ενώ οι καλοί θα θεωρούνται χαζοί. Και προχωράει ακόμα παρακάτω και περιγράφει κατά την γνώμη μου το φαινόμενο των chemtrails, λέγοντας ότι όλη η γη θα σκεπαστεί από Νέφη…..ο ουρανός δεν θα φωτίζεται πια από τα άστρα όπως λέει ο Ερμής. Όλα αυτά τα σημάδια δείχνουν προς πλησιάζουμε προς μια μεγάλη ανατροπή, κάθε ανατροπή είναι πάντα ένα στάδιο προς μια νέα αυγή. Μια νέα μέρα.

ΠΗΓΗ"THE SECRET REAL TRUTH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου