Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ἐμβόλια καὶ μετὰ οἱ αναλύσεις. Ἤ καλλίτερα πῶς νά ψεύδεστε μὲ στατιστικὰ στοιχεῖα.





Ἐμβόλια καὶ μετὰ οἱ αναλύσεις. Ἤ καλλίτερα πῶς νά ψεύδεστε μὲ στατιστικὰ στοιχεῖα.1


Σοκ :Μελέτη αποκαλύπτει ότι τα εμβόλια κατά της γρίπης προλαμβάνουν τη γρίππη σε μόλις 1,5 από 100 ενήλικες.
(ΚΑΙ όχι στο 60% όπως σας έχουν πει)
Μια νέα επιστημονική μελέτη που δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση The Lancet αποκαλύπτει ότι τα εμβόλια κατά της γρίπης προλαμβάνουν τη γρίππη σε μόλις 1,5 από 100 ενήλικες οι οποίοι παίρνουν με ένεση το εμβόλιο της γρίπης.
Ωστόσο, οπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η έκθεση παρουσιάστηκε από την κομπογιαννίτικη επιστημονική κοινότητα, τους σπόνσορες των εμβολίων όπως το CDC, και τα επιστημονικά-ανόητα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως απόδειξη ότι “τα εμβόλια γρίπης είναι “60% αποτελεσματικά!”
Αυτή η παράλογη δήλωση επαναλήφθηκε σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, με όλα τα είδη των τσαπατσούλικων ρεπορτάζ που φυσικά δεν μπήκαν καν στον κόπο να διαβάσουν την ίδια τη μελέτη (ως συνήθως).
Το NaturalNews συνεχίζει να κερδίζει σε φήμη για την πραγματική ανάγνωση αυτών των «επιστημονικών» μελετών και στη συνέχεια να αναφέρει τι πραγματικά αποκαλύπτουν οι μελέτες και όχι τι εμβόλια προωθούν οι γραφειοκράτες του CDC . Γι ‘αυτό και αγόρασε το αρχείο PDF από το The Lancet και διάβασε αυτή τη μελέτη για να πάρει την πραγματική ιστορία.
Ο ισχυρισμός για την “60% αποτελεσματικότητα” είναι παντελώς ψεύτικος και παρακάτω εξηγείται το γιατί.
Αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι:
Ο ισχυρισμός για την “60% αποτελεσματικότητα” είναι εντελώς παράλογος και άκρως παραπλανητικός.
Για τους αρχάριους, οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζουν ότι “το 60% της αποτελεσματικότητας” σημαίνει ότι για κάθε 100 ανθρώπους που παίρνουν με ένεση το εμβόλιο της γρίπης, 60 από αυτούς δεν θα κολλήσει τη γρίπη!
Ως εκ τούτου, το “60% αποτελεσματικότητα” σημαίνει ότι η πιθανότητα να μην πιάσετε γρίππη παίρνοντας το εμβόλιο είναι 6 στους 10.
Αυτό είναι τελείως ανακριβές.
Στην πραγματικότητα – και αυτό είναι γραμμένο στο δεξι μέρος στο σχήμα 2 της ίδιας μελέτης, το οποίο έχει σαν τίτλο ,
“Αποτελεσματικότητα εμβολίων κατά της γρίπης: μία συστηματική ανασκόπηση και
μετα-ανάλυση[1]” – μόνο περίπου 2,7 σε 100 ενήλικες θα θα κολλήσουν γρίππη!
Δείτε την περίληψη εδώ:
Το εμβόλιο της γρίπης προλαμβάνει τη γρίππη μόνο στους 1,5 από τους 100 ενήλικες που παίρνουν το εμβόλιο.
Ας ξεκινήσουμε με τους πραγματικούς αριθμούς από τη μελέτη.
Η «ομάδα ελέγχου» των ενηλίκων αποτελείται από 13.095 μη εμβολιασμένους ενήλικες που ελέγχθηκαν για να διαπιστωθούν εάν «κολλήσουν» γρίπη.
Πάνω από 97% από αυτούς δεν «κόλλησε» γρίππη.
Μόνο 357 από αυτούς «κόλλησαν» γρίπη, το οποίο σημαίνει ότι μόνο το 2,7% αυτών των ενηλίκων «κόλλησε» γρίππη .
Η “ομάδα αγωγής” αποτελούνταν από ενήλικες που είχαν εμβολιαστεί με ένα τριδύναμο αδρανοποιημένο εμβόλιο γρίπης. Από αυτή την ομάδα, σύμφωνα με την μελέτη , μόνο το 1,2% δεν «κόλλησε» γρίππη.
Η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο ομάδων είναι 1,5% .1,5 άτομα στα 100.
Έτσι, αν πιστεύετε σ αυτή τη μελέτη, ακόμη και αν πιστεύετε όλη την προληπτική διαφημιστική εκστρατεία των εμβολιασμών, το πραγματικά “επιστημονικό” συμπέρασμα από αυτό είναι μάλλον εκπληκτικό:
Τα αντιγριππικά εμβόλια αποτρέπουν τη γρίπη σε 1,5 από 100 ενήλικες που θα εμβολιαστούν!
Σημειώστε ότι αυτό είναι πολύ, πολύ κοντά στη δική μου ανάλυση της αποτελεσματικότητας εμβολίων όπως έγραψα τον περασμένο Σεπτέμβριο του 2010, σε ένα άρθρο με τίτλο,
Τεκμηριωμένοι εμβολιασμοί:
Μια επιστημονική ματιά πίσω από τα εποχικά εμβόλια γρίπης.
Σε αυτό το άρθρο, διακήρυξα ότι τα εμβόλια της γρίπης “δεν λειτουργούν σε 99 στους 100 ανθρώπους.
” Προφανώς, αν πιστεύετε τη νέα μελέτη, ήμουν μακριά από 0,5 άτομα στα 100 (τουλάχιστον στους ενήλικες, δείτε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες για την αποτελεσματικότητα στα παιδιά).
Έτσι, που βρίσκουν τα μέσα ενημέρωσης το “60% αποτελεσματικότητα;”
Μα σαφώς στην μετανάλυση, πως λέμε ”δημοσκοπήσεις”.
Μετα-ανάλυση (meta-analysis) είναι μια αντικειμενική και ποσοτική μεθοδολογία που χρησιμοποιείται για την σύνθεση (π.χ.συνδυασμό και σύνοψη) ερευνητικών μελετών που έχουν γίνει στο παρελθόν για κάποιο συγκεκριμένο θέμα, ώστε να οδηγήσουν σε ένα συνολικό συμπέρασμα.Μια σύνοψη και αξιολόγηση κατά κάποιον τρόπο προηγούμενων ερευνών, ώστε να βγούν κάποια αποτελέσματα για το θέμα που ερευνάται.
Ως εδώ καλά, μόνο που στην μετα-ανάλυση, οι ερευνητές της επιλέγουν ποιές έρευνες θα αξιολογήσουν.
Αυτό ονομάζεται “μασάζ στους αριθμούς,” και είναι ένα παλιό στατιστικό κόλπο που η βιομηχανία εμβολίων (και η φαρμακευτική βιομηχανία) χρησιμοποιεί ξανά και ξανά για να εξαπατηθούν οι άνθρωποι και να πιστέψουν ότι τα άχρηστα φάρμακα τους λειτουργούν πραγματικά.
Κατ ‘αρχάς, παίρνετε το 2,73% της ομάδας ελέγχου που «κόλλησε» γρίππη , και το διαιρείται με το 1.18% της ομάδας θεραπείας που νόσησε με  γρίπη. Αυτό σας δίνει 0,43 (=1.18/2.73).
Στη συνέχεια μπορείτε να πείτε ότι το 0,43 “ή το 43% των 2,73,” και ισχυρίζεστε ότι το εμβόλιο κατά συνέπεια οδηγεί σε μια «μείωση 57%” σε λοιμώξεις από γρίπη.
Αυτό γίνεται τότε μια αξίωση για ένα “ποσοστό 57% αποτελεσματικότητας”.
Η συνολική “60% αποτελεσματικότητα” που υποστήριχτηκε από τη μελέτη αυτή προέρχεται από την προσθήκη συμπληρωματικών στοιχείων σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου για παιδιά, η οποία επέστρεψε με μεγαλύτερους αριθμούς από τους ενήλικες (βλ. παρακάτω).
Υπήρχαν και άλλα προβλήματα με τα δεδομένα για τα παιδιά, μεταξύ των οποίων μία μελέτη η οποία έδειξε μια αύξηση στα ποσοστά της γρίπης κατά το δεύτερο έτος μετά το εμβόλιο της γρίπης.
Έτσι, όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (ή ο γιατρό σας ή ο φαρμακοποιό σας, ή η επίσημη CDC) αναφέρει ότι αυτά τα εμβόλια είναι “60% αποτελεσματικά,” αυτό που πραγματικά σημαίνει είναι ότι θα πρέπει να εμβολιάσει 100 ενήλικες για την αποφυγή της γρίπης σε μόλις 1,5 από αυτούς.
Ή, με άλλα λόγια, τα εμβόλια της γρίπης δεν κάνουν τίποτα στο 98,5% των ενηλίκων.
Αλλά ίσως έχετε ήδη παρατηρήσει ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν θα τολμήσουν να ανακοινώσουν αυτή τη στατιστική αποκάλυψη. Είναι πολύ πιθανότερο να παραπλανήσουν τους πάντες στην εντελώς ψευδή και γελοία πεποίθηση ότι τα εμβόλια γρίπης είναι “60% αποτελεσματικά,” ό, τι και αν σημαίνει αυτό.
Πώς να ψεύδεστε με στατιστικά στοιχεία
Ἐμβόλια καὶ μετὰ οἱ αναλύσεις. Ἤ καλλίτερα πῶς νά ψεύδεστε μὲ στατιστικὰ στοιχεῖα.2
Αυτή η μικρή στατιστική τεχνική ψεύδους επίσης είναι πολύ δημοφιλής στη βιομηχανία του καρκίνου, όπου οι “σχετικοί αριθμοί” χρησιμοποιούνται για να ψευσθούν για όλα τα είδη των φαρμάκων.
Μπορεί να έχετε ακούσει, για παράδειγμα, ότι ένα φάρμακο κατά του καρκίνου του μαστού είναι «50% αποτελεσματικό στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού!”
Αλλά τι σημαίνει αυτό πραγματικά;
Απλά σημαίνει ότι 2 γυναίκες από 100 εμφάνισαν καρκίνο του μαστού στην ομάδα ελέγχου, και μόνο 1 γυναίκα από 100 στην ομάδα θεραπείας.
Ετσι, το φάρμακο εμφανίζεται να είναι αποτελεσματικό μόνο για 1 στις 100 γυναίκες.
Αλλά δεδομένου ότι το 1 είναι 50% του 2, θα πανηγυρίσουν και θα διεκδικήσουν ένα “50% πρόληψη του καρκίνου του μαστού!”
Και οι περισσότεροι καταναλωτές θα το χάψουν, επειδή δεν καταλαβαίνουν πώς η ιατρική βιομηχανία ψεύδεται με αυτά τα στατιστικά στοιχεία.
Έτσι θα σκεφτούν, “Πω πω, αν πάρω αυτό το φάρμακο, υπάρχει 50% πιθανότητα αυτό να αποτρέψει τον καρκίνο του μαστού για μένα!”
Και όμως αυτό είναι εντελώς λάθος.
Στην πραγματικότητα, υπάρχει μόνο μια πιθανότητα 1% να αποτρέψει τον καρκίνο του μαστού για σας, σύμφωνα με τη μελέτη.
Η ελαχιστοποίηση των ανεπιθύμητων ενεργειών με ακόμη περισσότερα στατιστικά ψέματα.
Ἐμβόλια καὶ μετὰ οἱ αναλύσεις. Ἤ καλλίτερα πῶς νά ψεύδεστε μὲ στατιστικὰ στοιχεῖα.3
Την ίδια στιγμή που οι βιομηχανίες εμβολίων και φαρμάκων που ψεύδονται με τις σχετικές (βάσει ποσοστών) στατιστικές για να σας κάνει να πιστέψετε ότι τα φάρμακά τους δουλεύουν (ακόμα και όταν δεν το κάνουν), θα χρησιμοποιήσουν επίσης τα απόλυτα στατιστικά στοιχεία για να προσπαθήσουν να ελαχιστοποιήσουν οποιαδήποτε αντίληψη των παρενεργειών.
Στο φανταστικό παράδειγμα που δόθηκε παραπάνω για ένα φάρμακο κατά του καρκίνου του μαστού, ας υποθέσουμε ότι το φάρμακο εμπόδισε τον καρκίνο του μαστού σε μία από τις 100 γυναίκες, αλλά ενώ κάνει αυτό, προκάλεσε νεφρική ανεπάρκεια σε 4 από 100 γυναίκες που το λαμβάνουν. Ο κατασκευαστής του φαρμάκου θα τα αναποδογυρίσει όλα αυτά και θα πει κάτι σαν το παρακάτω:
“Αυτό το καταπληκτικό νέο φάρμακο έχει ένα ποσοστό 50% αποτελεσματικότητα!
Αλλά προκαλεί παρενέργειες μόνο στο 4%!”
Είδατε πώς παίζεται το παιχνίδι;
Έτσι κάνουν τα οφέλη να φαίνονται τεράστια και οι παρενέργειες να φαίνονται μικρές. Αλλά στην πραγματικότητα – επιστημονικά μιλώντας , έχετε 400% περισσότερες πιθανότητες να σας βλάψει  το φάρμακο από ό, τι να σας βοηθήσει (ή 4 φορές περισσότερες πιθανότητες, η οποία είναι το ίδιο πράγμα διατυπωμένο διαφορετικά.)!
Πόσοι άνθρωποι έχουν υποστεί ζημία από εμβόλια κατά της γρίπης;
Το ίδιο ισχύει και με τα εμβόλια.
Σε αυτή τη μελέτη εμβολίου κατά της γρίπης που δημοσιεύθηκε στο The Lancet, δείχνει ότι θα πρέπει να εμβολιαστούν 100 ενήλικες για την αποφυγή της γρίπης σε μόλις 1,5 ενήλικες.
Αλλά αυτό που δεν σας λένε είναι το ποσοστό των παρενεργειών σε όλους τους 100 ενήλικες!
Είναι πολύ πιθανό ότι κατά τον εμβολιασμό 100 ενηλίκων που περιέχουν χημικά έκδοχα (φλεγμονώδεις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για να κάνουν τα εμβόλια γρίπης “να δουλέψουν” καλλίτερα), μπορείτε να έχετε 7,5 περιπτώσεις στις 100 από μακροπρόθεσμες νευρολογικές παρενέργειες, όπως άνοια ή Αλτσχάιμερ.
Αυτή είναι μια εκτίμηση, με τον τρόπο, που χρησιμοποιείται εδώ για να επεξηγήσουν τα στατιστικά στοιχεία που εμπλέκονται.
Έτσι, για κάθε 100 ενήλικες που θα κάνουν αυτό το εμβόλιο της γρίπης, μπορεί να προληφθεί η γρίπη σε 1,5 από αυτούς, αλλά θα προκαλέσει μια νευρολογική διαταραχή σε 7,5 από αυτούς!
Αυτό σημαίνει ότι θα είναι 500% πιο πιθανό να θιγούν από το εμβόλιο της γρίπης απ ότι να βοηθηθούν.
(Ένα παράδειγμα μόνο θεωρητικό. Αυτή η μελέτη δεν περιέχει στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη βλάβη των εμβολίων.)
Το ίδιο ισχύει και με τις μαστογραφίες, οι οποίες βλάπτουν 10 γυναίκες για κάθε 1 γυναίκα που πραγματικά βοηθιέται.
Η χημειοθεραπεία είναι επίσης μια παρόμοια ιστορία.
Σίγουρα, η χημειοθεραπεία μπορεί να “συρρικνώσει όγκους” στο 80% ,αυτών που λαμβάνουν χημειοθεραπεία, αλλά συρρικνώνοντας οι όγκοι δεν εμποδίζεται ο θάνατος.
Και στην πραγματικότητα, η χημειοθεραπεία σκοτώνει τελικά τους περισσότερους από αυτούς που τη λαμβάνουν. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι περιγράφουν τους “εαυτούς τους ως “οι επιζώντες του καρκίνου” είναι, ως επί το πλείστον, στην πραγματικότητα “επιζώντες από τα χημικά.”
Καλά νέα για τα παιδιά;
Αν υπάρχουν κάποια “καλά νέα” σε αυτή τη μελέτη, είναι ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι τα εμβόλια  είναι πολύ πιο αποτελεσματικά στα παιδιά απ΄ ό,τι σε ενήλικες. Σύμφωνα με τα πραγματικά δεδομένα (από το Σχήμα 2 της μελέτης ), τα εμβόλια γρίππης είναι αποτελεσματικά για στην πρόληψη από γρίπη σε 12 από τα 100 παιδιά.
Έτσι το καλύτερο αποτέλεσμα της μελέτης (η οποία εξακολουθεί να έχει πολλά προβλήματα, βλ. κατωτέρω) είναι ότι τα εμβόλια λειτουργούν σε 12% των παιδιών που παίρνουν το εμβόλιο. Αλλά και πάλι, αυτά τα δεδομένα είναι σχεδόν βέβαιο ότι σε μεγάλο βαθμό είναι πλαστογραφημένα υπέρ της βιομηχανίας των εμβολίων, όπως εξηγείται κατωτέρω.
Επίσης, αγνοεί εντελώς το σύνδεσμο εμβόλιο και  αυτισμός, ο οποίος είναι αποδεδειγμένα πολύ πραγματικός και πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα τό έκρυψαν κάτω από το χαλί χάρις στην εγκληματική βιομηχανία εμβολίων (η οποία βασίζεται σε επιστημονικά ψέματα για να μείνει στην αγορά).
Μαντέψτε ποιός χρηματοδότησε αυτή τη μελέτη;
Η μελέτη χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Alfred P. Sloan, η ίδια εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που δίνει χρήματα στη Wikipedia (η οποία έχει μια προφανή κλίση στον προληπτικό εμβολιασμό), και στελεχώνεται από φαρμακευτικούς νομιμόφρονες.
Για παράδειγμα, ο Αντιπρόεδρος Ανθρώπινου Δυναμικού και Διαχείρισης Προγράμματος στο Ίδρυμα Alfred P. Sloan δεν είναι άλλος από τον Gail Pesyna, πρώην στέλεχος της DuPont (DuPont είναι η δεύτερη στον κόσμο σε  δραστηριότητες βιοτεχνολογίας, ΓΤΟ , ακριβώς πίσω από τη Monsanto) με ειδική εμπειρία σε φαρμακευτικές και ιατρικές διαγνώσεις.
Η Alred P. Sloan Foundation έδωσε επίσης μια επιχορήγηση 650.000 δολαρίων για να χρηματοδοτήσει τη δημιουργία μιας ταινίας που ονομάζεται «Βολές στο σκοτάδι:
Η Ιδιότροπη Αναζήτηση για ένα εμβόλιο κατά του AIDS,” , η οποία σαν προεξάρχοντα ρόλο κλίνει πρός ένα προληπτικό-εμβόλιο που εστιάζεται στό International AIDS Vaccine Initiative μία ΑIDS-κεντρική ομάδα βιτρίνα για την Big Pharma, που ιδρύθηκε από ποιον αλλον παρά από το Ίδρυμα Ροκφέλερ .
Επτά σημαντικά προβλήματα αξιοπιστίας με αυτή τη μελέτη τουLancet.
Πέρα από όλα τα σημεία που ήδη αναφέρθηκαν παραπάνω, η μελέτη πάσχει από τουλάχιστον επτά σημαντικά προβλήματα που κάθε έντιμος δημοσιογράφος έπρεπε να επισημάνει:
Πρόβλημα # 1) Η ομάδα “ελέγχου” έπαιρνε συχνά εμβόλιο.
Σε πολλές από τις μελέτες που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτήν την μετα-ανάλυση , οι ομάδες «ελέγχου» έπαιρναν ένα λεγόμενο «ένθετο» εμβόλιο το οποίο ενδέχεται να περιείχε έκδοχα χημικά και άλλα πρόσθετα, αλλά όχι εξασθενημένους ιούς.
Γιατί είναι σημαντικό αυτό;
Επειδή τα έκδοχα μπορούν να προκαλέσουν διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος, καθιστώντας έτσι την ομάδα ελέγχου περισσότερο ευπαθή σε μολύνσεις γρίπης και στρεβλώνουν τα δεδομένα υπέρ των εμβολίων. Η ομάδα “ελέγχου”, με άλλα λόγια, δεν ήταν πραγματικά μια σωστή ομάδα ελέγχου σε πολλές μελέτες.
Πρόβλημα # 2) Τα εμβόλια γρίπης δεν έχουν ποτέ δοκιμαστεί κατά των μη εμβολιασμένων υγιών παιδιών.
Είναι η πιο τρομακτική σκέψη για όλη τη βιομηχανία εμβολίων: Δοκιμές σε υγιή, μη εμβολιασμένα παιδιά έναντι εμβολιασμένων παιδιών. Δεν αποτελεί έκπληξη, ότι τα εμβόλια γρίπης δεν εχουν δοκιμαστεί σε μη «εμβολιασμένα»  παιδιά που έχουν αποφύγει το αντιγριπικό εμβόλιο για ολόκληρη τη ζωή τους. Αυτό θα ήταν μια πραγματική δοκιμασία, ε; Αλλά φυσικά ποτέ δεν θα δείτε αυτη τη δοκιμή να πραγματοποιείται επειδή θα κάνει το αντιγριπικό εμβόλιο να το δούμε πόσο γελοίως άχρηστο είναι από τη σύγκριση.
Πρόβλημα # 3) Τα αντιγριπικά εμβόλια δεν δοκιμάστηκαν ποτέ ενάντια στη βιταμίνη D.
Η βιταμίνη D προλαμβάνει τη γρίπη σε ένα ποσοστό που είναι 8 φορές πιο αποτελεσματική από ό, τι το αντιγριπικό εμβόλιο .
Διαβάστε το άρθρο για να δείτε τις πραγματικές “απόλυτες” τιμές σε αυτή τη μελέτη.
Πρόβλημα # 4) Δεν υπάρχει καμία επισήμανση των μακροπρόθεσμων επιπτώσεων των εμβολίων στην υγεία.
Τα εμβόλια θεωρούνται “αποτελεσματικά” όταν απλώς προλαμβάνουν τη γρίπη. Αλλά ακόμα και αν προκαλέσουν αύξηση 50% σε Αλτσχάιμερ δύο δεκαετίες αργότερα;
Είναι αυτό ακόμα «επιτυχία;” Εάν είστε ένας κατασκευαστής φαρμάκων έχει σημασία, επειδή μπορείτε να κάνετε χρήματα και από το εμβόλιο και στη συνέχεια για τα χάπια του Αλτσχάιμερ. Αυτό είναι πιθανώς ο λόγος γιατί ούτε το CDC ούτε η FDA έχει διεξάγει ποτέ μακροπρόθεσμη δοκιμή εμβολίων κατά της γρίπης.Δεν έχουν καμία απολύτως επιθυμία να παρατηρούν και να καταγράφουν τα πραγματικά μακροπρόθεσμα αποτελέσματα των εμβολίων.
Πρόβλημα # 5) το 99,5% των επιλέξιμων μελετών αποκλείστηκαν από αυτή τη μετα-ανάλυση.
Υπήρχαν 5.707 δυνητικά επιλέξιμες μελέτες για να χρησιμοποιηθουν γα τη μελέτη της μετα-ανάλυσης.
Ένα επιβλητικό 99,5% των μελετών αυτών είχαν αποκλειστεί για τον ένα ή τον άλλο λόγο, αφήνοντας μόνο 28 μελέτες που «επιλέχτηκαν» για την ένταξη στην μετα-ανάλυση.
Σημειώστε ότι η μελέτη αυτή δημοσιεύθηκε σε ιατρικό περιοδικό που προβάλλει τους προληπτικούς εμβολιασμούς, και έχει συγγραφεις, ερευνητές οι οποίοι πιθανόν να έχουν οικονομικούς δεσμούς με τη βιομηχανία εμβολίων, δεν είναι πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι αυτή η επιλογή από 28 μελέτες κατά κάποιο τρόπο ευνοούσαν πλαγίως την αποτελεσματικότητα του εμβολίου .
Θυμηθείτε:
Η επιστημονική απάτη δεν είναι η εξαίρεση στη σύγχρονη ιατρική. Είναι ο κανόνας.
Τα περισσότερα από τα «επιστημονικά» που μπορείτε να διαβάσετε σε ιατρικά περιοδικά σήμερα είναι πραγματική αγυρτεία χρηματοδοτούμενη από εταιρίες ,ντυμένη με τη γλώσσα της επιστήμης.
Πρόβλημα # 6) Οι συγγραφείς των μελετών που περιλαμβάνονται σε αυτή τη μετα-ανάλυση είναι σχεδόν βέβαιο ότι έχουν οικονομικές σχέσεις με παρασκευαστές εμβολίων.
Δεν είχα το χρόνο να ακολουθήσω τις χρηματικές διασυνδέσεις για κάθε μελέτη ξεχωριστά και για τους συγγραφείς που περιλαμβάνονται σε αυτή τη μετα-ανάλυση, αλλά είμαι πρόθυμος δημόσια και ανοιχτά να στοιχηματίσω μεγάλα ποσά ότι τουλάχιστον μερικοί από τους συγγραφείς των μελετών έχουν διασυνδέσεις με τη βιομηχανία των εμβολίων.
Η διαφθορά, η οικονομική επιρροή και οι αναμφισβήτητες δωροδοκίες είναι τόσο διάχυτη στους «επιστημονικούς» κύκλους σήμερα που είναι δύσκολο να βρείτε δημοσιεύσεις από συγγραφέα που κατα καποιο τρόπο δεν επηρεάζεται οικονομικά ή δεν έχει εξαγοραστεί) από τη βιομηχανία εμβολίων.
Θα ήταν συναρπαστική μια μελέτη ιχνηλάτησης αυτών των μελετών για την εξερεύνηση και αποκάλυψη αυτών των οικονομικών δεσμών. Αλλά μην περιμένετε τα ιατρικά περιοδικά να εκτυπώσουν το άρθρο αυτό, φυσικά. Θα προτιμούσαν να μην αποκαλυφθεί τι συμβαίνει όταν ακολουθείτε τα χρήματα.
Πρόβλημα # 7) To Lancet είναι, το ίδιο, ένα φερέφωνο προπαγάνδας των προληπτικών εμβολιασμών που χρηματοδοτείται από τη βιομηχανία των εμβολίων!
Χρειάζεται να επισημάνουμε το προφανές;
Εμπιστευόμενοι τις εκδόσεις και αναφορές του Lancet που υποβάλουν σχετικά με την αποτελεσματικότητα των προληπτικών εμβολιασμών είναι το ίδιο σαν να ζητάμε από το Πεντάγωνο να υποβάλει έκθεση σχετικά με την αποτελεσματικότητα των πυραύλων Κρουζ.
Πιστεύει κανείς πραγματικά ότι θα πάρει μια ειλικρινή έκθεση από ένα ιατρικό περιοδικό που τα έσοδα του εξαρτόνται από τις εταιρείες εμβολίων για την ίδια την ύπαρξή του;
Αυτό είναι σαν να περιμένετε να ακούσετε από την κυβέρνηση το πόσο καλή είναι, στο να προστατεύει τα δικαιωματά σας.
Ή να ακούτε την Federal Reserve να σας εξηγεί γιατί η Fed είναι τόσο καλή για την οικονομία των ΗΠΑ.
Είναι σαν να ρωτούσαμε τον διάβολο εάν θα πρέπει να κάνουμε το καλό ή το κακό, ε;
Ετσι για αστείο, ας κάνουμε ένα πείραμα σκέψης και ας υποθέσουμε ότι το Lancet ανέφερε πραγματικά την αλήθεια, και ότι αυτή η μελέτη διεξήχθη με απόλυτη ειλικρίνεια και τέλεια επιστημονική ακεραιότητα.
Έχετε συνειδητοποιήσει ότι ακόμα και αν πιστέψουμε ότι αυτό πράγματικα ισχύει, η μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα προληπτικά εμβόλια ενάντια στην γρίπη προλαμβάνουν την γρίπη μόνο σε 1,5 από 100 ενήλικες;
‘Η για να το θέσω διαφορετικά, ακόμα και όταν τα ιατρικά περιοδικά που δημοσιεύουν μελέτες προληπτικών εμβολιασμών, πληρωμένες από μη-κερδοσκοπικές ομάδες, τα καλύτερα στοιχεία που έχουν παρουσιάσει, εμφανίζουν ότι τα προληπτικά εμβόλια της γρίπης, προλαμβάνουν μόνο την γρίπη σε 1,5 από 100 ενήλικες.
Φανταστείτε τα αποτελέσματα, αν όλες αυτές οι μελέτες ήταν ανεξάρτητες αξιολογήσεις χωρίς οικονομικούς δεσμούς με την Big Pharma!
Πιστεύετε ότι τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα χειρότερα;
Στοίχημα ότι θάταν.
Θα μπορούσαν να δείξουν κατά πάσα πιθανότητα αρνητικά ποσοστά αποτελεσματικότητας, πράγμα που σημαίνει ότι οι προληπτικοί εμβολιασμοί κατά της γρίπης προκαλούν στην πραγματικότητα περισσότερα κρούσματα της γρίπης . Αυτή είναι η πολύ πιο πιθανή κατάσταση της πραγματικότητας.
Τα εμβόλια της γρίπης, μπορείτε να δείτε, πραγματικά ότι προκαλούν τη γρίπη σε μερικούς ανθρώπους. Γι ‘αυτό και οι άνθρωποι που αρρωσταίνουν με γρίπη κάθε χειμώνα είναι σε μεγάλο βαθμό οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι που κάναν τα εμβόλια της γρίπης! (Απλά ρωτήστε τον εαυτό σας αυτό το χειμώνα που έρχεται, και θα δείτε.)
Τι πιστεύει το κοινό.
Χάρη στα ψέματα του CDC, την προπαγάνδα των εμβολίων κατά της γρίπης από τα φαρμακεία, και τα κομπογιαννίτικα δημοσιεύματα στα συμβατικά ιατρικά περιοδικά, οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα λανθασμένα πιστεύουν ότι τα εμβόλια της γρίπης είναι “70 με 90 τοις εκατό αποτελεσματικά.” Αυτή είναι η επίσημη προπαγάνδα σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.
Είναι τόσο διάχυτη, που όταν αυτή η νέα μελέτη ανέφερε ότι τα εμβόλια είναι “μόνο” 60% αποτελεσματικά, κάποια μεγάλα μέσα ενημέρωσης δημοσιεύσαν την πραγματικότητα με άρθρα με τίτλους όπως,
“Τα εμβόλια δεν λειτουργουν τόσο καλά όσο πιστεύαμε.” Αυτά τα πρωτοσέλιδα συνέχιζαν με εξηγήσεις του τύπου , «Ακόμα κι αν όλοι πίστευαμε οτι τα εμβόλια ήταν έως και 90% αποτελεσματικά, αποδεικνύεται ότι είναι μόνο 60% αποτελεσματικά!”
Μισώ να τους τα ανατρέπω όλα, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα εμβόλια της γρίπης, ακόμη και στην καλύτερη περίπτωση που ο κλάδος μπορεί να καταλήξει, στην πραγματικά προλαμβάνουν μόνο την γρίπη σε 1,5 από τους 100 ενήλικες.
Ή, με άλλα λόγια, όταν βλέπεις 100 ενήλικες που παρατάσσονται σε ένα φαρμακείο που περιμένουν να λάβουν το πολυπόθητο εμβόλιο τους της γρίπης, σχεδόν για τους 99 από αυτούς τους 100 δεν είναι μόνο χάσιμο του χρόνου τους (και χρήματων), αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να υποβάλλουν τους εαυτούς τους σε μεγάλες μακροχρόνιες νευρολογικές βλάβες, σαν αποτέλεσμα του εμβολίου από τα έκδοχα των εμβολίων της γρίπης.
Αναμφισβήτητος νικητής το δόλιο μάρκετινγκ.
Δεδομένου του 1,5% της αποτελεσματικότητά τους μεταξύ των ενηλίκων, η εμπορία των αντιγριπικων εμβόλιων είναι ένα από τα πιο εξωφρενικά παραδείγματα του δόλιου μάρκετινγκ που εχει δει ποτέ η σύγχρονη κοινωνία.
Μπορείτε να φανταστείτε μια εταιρεία αυτοκινήτων να πωλούν ένα αυτοκίνητο που λειτουργεί μόνο το στο 1,5% του χρόνου;
Ή μια εταιρεία πληροφορικής να πωλούν έναν υπολογιστή που λειτουργεί μόνο το 1,5% του χρόνου; Θα πρέπει να παραπεμφθεί σε δίκη για απάτη από την FTC!
Γιατί λοιπόν η βιομηχανία των εμβολίων έχει ξεφύγει τόσο πολύ στο εμπόριο των αντιγριπικών εμβολίων, δεδομένου ότι ακόμη και οι πιο απελπισμένα καλές στατιστικές αναλύσεις, αποκαλύπτουν ότι τα αντιγριπικά εμβόλια λειτουργούν μόνο σε 1,5 από 100 ενήλικες;
Είναι πραγματικά εκπληκτικό. Αυτό βάζει τα αντιγριπικά εμβόλια στην ίδια περίπου κατηγορία αποτελεσματικότητας όπως το τρίψιμο του τυχερού λαγοπόδαρου ή μιας σφοδρής επιθυμίας. Αυτό είναι σήμερα που περνιέται ως “επιστήμη” και είναι για να χτυπιέσαι στο γέλιο.
Το ότι σήμερα τόσοι πολλοί ενήλικες εξαπατούνται από αυτή την απάτη του μάρκετινγκ είναι μια ισχυρή ερμηνεία της ευπιστίας του πληθυσμού και της δύναμης της τηλεόρασης με γνώμονα την προπαγάνδα των ειδήσεων.
Προφανώς, το να πείσεις τους ανθρώπους να αγοράσουν κάτι εντελώς άχρηστο, που θα μπορούσε πραγματικά να τους βλάψει (ή και να τους σκοτώσει) δεν είναι τόσο δύσκολο στις μέρες μας. Ακριβώς τσουβαλιάζοντας όλα κάτω από τον τίτλο “επιστήμη” και δίνοντας βραβεία στους εργαζόμενους στο φαρμακείο για την προσφορά τους, εκβιάζουν τους περισσότερους πελάτες για να κάνουν το εμβόλιο.
Και αυτό λειτουργεί!
Η πραγματική ιστορία για τα εμβόλια της γρίπης που ίσως δεν θέλετε να ξέρετε.
Θέλετε να μάθετε την πραγματική ιστορία για το τι είναι τα εμβόλια της γρίπης; Δεν είναι για την ανάσχεση της γρίπης. Έχουμε ήδη διαπιστώσει ότι λειτουργούν δύσκολα αν όχι καθόλου, ακόμα και αν το πιστεύει η «επιστήμη» αυτό.
Αρα για ποιό πραγματικό λόγο γίνονται οι εποχιακοί εμβολιασμοί της γρίπης;
Ἐμβόλια καὶ μετὰ οἱ αναλύσεις. Ἤ καλλίτερα πῶς νά ψεύδεστε μὲ στατιστικὰ στοιχεῖα.4
Δεν θα σας αρέσει αυτή η απάντηση, αλλά εγώ θα σας πω τι αληθινά πιστεύω : Ο σκοπός του αντιγριπικού εμβολιού είναι να «σκοτώσει σταδιακά” τον παγκόσμιο πληθυσμό. Τα εμβόλια είναι τεχνολογίες ελέγχου πληθυσμού, όπως παραδέχτηκε ανοιχτά ο Bill Gates
και είναι τόσο έξυπνα καμουφλαρισμένα κάτω από το το μήνυμα του κατασκευάσματος της «δημόσιας υγείας» που ακόμη και εκείνοι που διαχειρίζονται τα εμβόλια δεν έχουν ιδέα στην πραγματικότητα ότι ασχολούνται με την μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού, μέσω της στειρότητας και των γενετικών μεταλλάξεων που συνεπάγονται από το εμβόλιο.
Τα εμβόλια έχουν τελικά ένα και μοναδικό σκοπό: να αλλάξουν μόνιμα την ανθρώπινη γονιδιακή δεξαμενή και να «εξαφανίσουν” αυτούς τους ανθρώπους, που είναι τόσο ανόητοι ώστε να πιστεύουν στην προπαγάνδα των εμβολίων.
Και γι ‘αυτό τον ειδεχθή σκοπό , που κατά πάσα πιθανότητα είναι 60% αποτελεσματικοί τελικά.

[1] Μετα-ανάλυση (meta-analysis) είναι μια αντικειμενική και
ποσοτική μεθοδολογία που χρησιμοποιείται για την σύνθεση (π.χ.συνδυασμό και σύνοψη) ερευνητικών μελετών που έχουν γίνει στο παρελθόν για κάποιο συγκεκριμένο θέμα, ώστε να οδηγήσουν σε ένα συνολικό συμπέρασμα.
Περισσότερες πληροφορίες για τα εμβόλια.
πηγή
πηγή :  http://filonoi.gr/2014/05/24/mr-embolia-kai-meta-oi-analyseis-h-kallitera-pos-na-pseydeste-me-statistika-stoixeia/#more-186636

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου