Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Στον Πειραιά ανοίγει Μουσείο Υποβρύχιας Αρχαιολογίας, σημειώνει ρωσικό δημοσίευμα.




Στην επόμενη τετραετία, στον Πειραιά, έχει προγραμματισθεί να ανοίξει ένα νέο Μουσείο που θα είναι μοναδικό στον κόσμο, σημειώνει το ρωσικό δημοσίευμα.



Αρχαιολογικοί θησαυροί, ναυάγια και αρχαίες πόλεις θα εμφανίζονται μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τουριστών σε όλο το μεγαλείο τους.


Το Μουσείο Εναλίων Αρχαιοτήτων- ένα μοναδικό μουσείο τόσο για την ελλαδική όσο και για την παγκόσμια κλίμακα , θα περιέχει επιλεγμένες  συλλογές εκθεμάτων  και αριστουργήματα  που εντάσσονται στην υποβρύχια αρχαιολογία.



Στην  έκθεση του Πειραιά, δεν θα υπάρχει ταίρι, καθώς το θέμα αυτό επισκιάζει οτιδήποτε σχετικό στον κόσμο, αφού θα δίνεται η πλήρης εικόνα χωρίς φειδώ του αρχαίου κόσμου.



Το Μουσείο, κυρίως,  θα περιέχει εκθέματα αρχαιολογικά, ωστόσο θα συνδυάζει μια ισορροπημένη άποψη των αρχαιολογικών ευρημάτων και των νέων τεχνολογιών στην αρχαιολογία.



Πλειάδα εκθεμάτων θα παρουσιασθούν για πρώτη φορά στο κοινό και παρουσιάζουν έντονο επιστημονικό ενδιαφέρον, αλλά, και για τους επισκέπτες κάθε ηλικίας.



Το Μουσείο του Πειραιά, θα αποτελέσει ένα από τα καλύτερα της Ελλάδας και θα παρέχει πολιτιστικές δραστηριότητες, για  όλους τους κατοίκους του Πειραιά και της Αθήνας.



Συγχρόνως, ο Πειραιάς, θα αποτελέσει δημοφιλής τουριστικός προορισμός, για τους επιβάτες των  κρουαζιερόπλοιων, που είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, σημειώνει το ρωσικό δημοσίευμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου